portfolio

Alpe, kot jih vidijo ptice

Spletna stran panalp.net je namenjena predstavitvi in prodaji monografije Alpe, kot jih vidijo ptice. Kot v knjigi, si lahko tudi tukaj ogledamo vrsto izjemnih letalskih fotografij, ki jih je avtor Matevž Lenarčič posnel na območju cele alpske verige, in spoznamo avtorje tekstov monografije. Še od časa pred izdajo knjige lahko spremljamo posamezne aktivnosti, ki se po vsej Evropi dogajajo v zvezi s to izjemno monografijo.

strategija

Gre za naravovarstveni projekt, katerega razvoj naj spletna stran spremlja, promovira in omogoči spletno prodajo. Ker je njen namen prodaja tudi v tujini, je potrebno zagotoviti njen čimboljši položaj na svetovnih spletnih iskalnikih.

rešitev

Ustvarili smo spletno predstavitev, ki da uporabniku že ob prvem stiku sporočilo o glavnem namenu: predstaviti Alpe "zdaj in tukaj" v obliki monografije. Knjigo je mogoče naročiti po sistemu 'po povzetju' ali pa jo že kar plačati s kreditno kartico. V kratkem času nam je uspelo umestitev spletne strani na prvo stran vseh pomembnejših spletnih iskalnikov za posamezne ključne besede.

zahtevajte ponudbo

Kontaktirajte nas, če želite
ponudbo za oblikovanje in/ali
izdelavo spletne strani ali
multimedijske predstavitve.

Zahtevajte ponudbo